Tarjolla maailmanluokan liiketoiminnan edistämistä – hae mukaan EdTech Hautomo Helsinkiin

Yazeed Maswadeh from Beesh pitching

Haku käytännönläheiseen ja dynaamiseen EdTech Hautomo Helsinkiin on taas auki. Hautomo-ohjelman kolmanteen erään valitaan mukaan kymmenen potentiaalisinta alkuvaiheen oppimisteknologia-alan yritystä. Mikäli tahdot terävöittää liiketoimintaideasi rautaisten ammattilaisten avulla ja kasvattaa liiketoiminnastasi kestävä ja kansainvälinen ratkaisu oppimisen markkinoille, on tämä ohjelma juuri sinulle. Hae mukaan viimeistään 5.6.2022!


Helsingistä löytyy saman tason asiantuntijuus ja tuki yrityksille kuin Silicon Valley:sta, mutta täällä kaikki on huomattavasti enemmän henkilökohtaista” – Yazeed Maswadeh, Beesh


EdTech Hautomo Helsinki on 20 viikkoa kestävä käytännönläheinen ohjelma, jossa keskitytään myyntiin ja markkinointiin, rahoitukseen, tiimin ja verkoston rakentamiseen sekä pedagogisen vaikuttavuuden tehostamiseen. Muun muassa näitä saavutuksia hautomo-ohjelman läpikäyneet startupit nostavat esiin:

  • Yrityksen perustaminen
  • Co-founderin löytäminen
  • Liiketoiminta- ja tuotesuunnitelman rakentaminen
  • Pitch Deckin koostaminen
  • Tuotteen pedagogisen vaikuttavuuden nostaminen uudelle tasolle

Ohjelma sisältää työpajoja, mentorointia, viikkotehtäviä, alan asiantuntijoiden puheenvuoroja sekä vahvaa verkoston tukea matkan varrella. Tiimit pääsevät myös mahdollisesti yhteiskehittämään tuotteita ja ratkaisuja oppijoiden ja pedagogisten asiantuntijoiden kanssa Helsinki Education Hubin Testbed -palveluja käyttäen.


Matkan päätteeksi, osallistujat saavat mahdollisuuden pitchata innovaationsa alan tärkeiden vaikuttajien ja sijoittajien edessä. Lisäksi ohjelmaan osallistuvat tiimit voivat hyödyntää Helsinki Education Hubin inspiroivia yhteystyötiloja ja laajan verkoston mahdollisuuksia Helsingin keskustassa.


Markkinapotentiaali ja motivaatio keskiössä


Kuulostaako tämä juuri siltä, mitä tarvitset kehittääksesi ideasi konkretiaksi? Tarkista siis nämä vaatimukset, ja hae mukaan:

  • Tuote tai palvelu, jolla on todennettavissa markkinapotentiaali
  • Innovatiivinen teknologinen ratkaisu
  • Mahdollisuus laajentaa kansainvälisille markkinoille
  • Vähintään kahden hengen tiimi
  • Motivaatio kehittää liiketoimintaa ja sitoutua ohjelmaan

Ohjelman päätteeksi osallistujat ohjataan Helsinki Education Hubin EdTech startup -palveluihin kuten liiketoiminnan kiihdyttämiseen ja tutkimuksen edistämiseen. Verkostomme kautta teemme myös introja potentiaalisille alan sijoittajille ja muille markkinoille skaalautumiseen.


Hakuaika EdTech Hautomo Helsingin kolmanteen erään on auki 9.5-5.6.2022. Potentiaaliset ja kriteerit täyttävät tiimit kutsutaan haastatteluun. Ohjelma on osallistujille ilmainen ja mukaan hyväksytään maksimissaan kymmenen tiimiä per erä.

Hae mukaan!

Seuraava hautomo järjestetään 8.8.2022-23.12.2022. Hae mukaan täyttämällä hakemuslomake alta ja lähettämällä se sähköpostitse osoitteeseen educationhub@hel.fi  viimeistään 5.6.2022. Hakemuslomake avautuu Word-tiedostona:


Lue lisää EdTech Hautomo Helsingistä tältä ohjelmasta kertovalta sivulta.
Vastaamme mielellämme, mikäli ilmenee lisäkysymyksiä: Mia-Stiina Heikkala, Lead Advisor, mia-stiina.heikkala@hel.fi