Yhteiskehittäminen

Tarjoamme EdTech-yrityksille monipuolisia mahdollisuuksia yhteiskehittää ratkaisujaan yhdessä maailman parhaiden opettajien ja oppijoiden kanssa.

  • Testbed Helsinki tarjoaa mahdollisuuksia innovaatiokilpailujen ja eri tuotekehityksen vaiheissa tapahtuvaan yhteiskehittämiseen.
  • Esittelytilan uusien EdTech ratkaisujen testaamiseen.
  • Akateemista yhteistyötä johtavien yliopistojen ja korkeakoulujen kanssa.

Oppimisteknologian yhteiskehittäminen

Yhteiskehittäminen tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kehittää tuotteitaan ja palvelujaan asiakaslähtöisesti yhdessä käyttäjien kanssa. Ketterillä kokeilumalleillamme yhteiskehittäminen onnistuu tuotekehityksen eri vaiheissa, jopa uusien ratkaisujen ideoinnissa.

Yhteiskehittämisen kautta jalostuneet tuotteet ja palvelut vastaavat paremmin opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Näin ollen markkinoille saadaan entistä laadukkaampia ja pedagogisesti vaikuttavampia oppimisympäristöratkaisuja. Yritysten ymmärrys toimintaympäristöstä ja tuotekehitysosaaminen kasvavat yhteiskehittämisen myötä. Onnistuneesta kokeilusta saa myös arvokkaan referenssin. Tuemme yrityksiä yhdistämään tutkimuksen eri aihealueita ja mahdollisuuksia tuotekehitykseen.

Opettajat ja oppijat ovat keskeisessä roolissa yhteiskehittämisessä. He pääsevät aitiopaikalta näkemään, mikä kaikki on nykytekniikalla mahdollista ja vaikuttamaan, mihin suuntaan oppimis- ja koulutusalan tuotteita kehitetään. Opettajat saavat uutta asiantuntemusta uusista teknologioista, tuotekehityksestä ja yhteistyöstä yritysten kanssa sekä voivat tarjota inspiroivia oppimismahdollisuuksia oppilailleen ja opiskelijoille. Yhteiskehittäminen tarjoaa myös oppijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä osallistumaan yritysten tuotekehitysprosesseihin ja tätä kautta tutustumaan yritysten arjen toimintaan.

Testbed Helsinki

Yhteiskehittämis- ja kokeilutoimintaa toteutetaan Helsingin kaupungin kouluissa ja muissa oppimisympäristöissä osana Testbed Helsinki-toimintaa. Tutustu tarkemmin Testbediin. Yhteyshenkilöt: Marjo Kenttälä, marjo.kenttala@hel.fi