Helsinki Education Hub is the first in the world to combine learning and education startups, Finnish pedagogic competence, innovative learning and academic research.

EdTech Hautomo Helsinki alkaa 8. marraskuuta

Alansa ensimmäinen oppimis- ja koulutusteknologiaan keskittynyt hautomo kokoaa yhteen parhaat koulutusalan innovaatiot. Hae mukaan hautomo-ohjelmaan ja kasvata ideastasi kaupallinen kokonaisuus yhdessä huippuasiantuntijoiden kanssa. Hakuaika päättyy 22. lokakuuta.

Lue lisää

EdTech-kasvuyrittäjyyden edistäminen

Yksi päätavoitteistamme on edistää oppimis- ja koulutusteknologian kasvuyrittäjyyttä ja uutta liiketoimintaa. Tarjoamme tavoitteellisen dealflow-polun ideasta innovaatioon. Tämä polku sisältää hautomo- ja esikiihdyttämöpalvelut ja yhteydet kiihdyttämöihin ja sijoittajiin sekä muihin kasvuyhtiöille tärkeisiin sidosryhmiin.

Lue lisää

Yhteisö

Yhteisömme koostuu kaikista niistä toimijoista, jotka ovat valmiita kehittämään EdTech-alaa eteenpäin. Kokoamme saman katon alle oppimisteknologian innovaattorit, aloittelevat yritykset, sijoittajat, oppijat, opettajat, pedagogiset asiantuntijat ja tutkijat. Hubiin voit tulla matalalla kynnyksellä työskentelemään ja testaamaan sovelluksia oppijoilla. Tapahtumissamme tapaat muita yhteisön jäseniä rennoissa merkeissä ja saat ideoita omaan työhösi oppisteknologian parissa.

Lue lisää

Yhteiskehittäminen

Tarjoamme Edtech-alan yrityksille mahdollisuuksia kehittää ratkaisujaan yhdessä muiden kanssa sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Testbed-toimintamme tarjoaa mahdollisuuden ratkaisujen testaamiseen paikallisilla markkinoilla ja uusien näkökulmien löytämisen nykyisten ja tulevien ratkaisujen kehittämiseksi. Järjestämme myös kansainvälisiä innovaatiokilpailuja uusien innovaatioiden kehittämiseksi oppimisen ja koulutuksen alalle. Työskentelemme yhdessä johtavien yliopistojen kanssa lisätäksemme tutkimustietoa oppimis- ja koulutusteknologiasta sekä oppimisen ja koulutuksen innovaatioista.

Lue lisää