Helsinki Education Hub uudelleenkäynnistyy.

Helsinki Education Hubin toiminta on käynnistymässä uudelleen yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa. Pysy kuulolla! Väliaikaisina yhteyshenkilöinä toimivat Heidi Lammassaari (heidi.lammassaari@helsinki.fi) ja Rosa Salmivuori (rosa.salmivuori@helsinki.fi). Runeberginkadun tila on suljettu.

Batch 3 of the EdTech Incubator Helsinki posing for a group picture
Batch 3 of the EdTech Incubator Helsinki posing for a group picture

EdTech Hautomo Helsinki – ideasta innovaatioon!

Alansa ensimmäinen oppimis- ja koulutusteknologiaan keskittynyt hautomo kokoaa yhteen parhaat koulutusalan innovaatiot. Hautomo-ohjelma tarjoaa mahdollisuuden kasvattaa ideastasi kaupallinen kokonaisuus yhdessä huippuasiantuntijoiden kanssa. EdTech Hautomo Helsinki hyväksyy uusia osallistujia kaksi kertaa vuodessa.

Lue lisää

EdTech-kasvuyrittäjyyden edistäminen

Yksi päätavoitteistamme on edistää oppimisteknologian kasvuyrittäjyyttä ja uutta liiketoimintaa. Tarjoamme tavoitteellisen dealflow-polun ideasta innovaatioon. Tämä polku sisältää hautomo- ja esikiihdyttämöpalvelut ja yhteydet kiihdyttämöihin, sijoittajiin ja muihin kasvuyhtiöille tärkeisiin sidosryhmiin. Tarjoamme yrityksille mielenkiintoisia työpajoja ja verkostoitumismahdollisuuksia alan muiden toimijoiden kanssa.

Lue lisää
Three people talking to eachother

Yhteisö

Yhteisömme koostuu kaikista niistä toimijoista, jotka ovat valmiita kehittämään EdTech-alaa eteenpäin. Kokoamme saman katon alle oppimisteknologian innovaattorit, aloittelevat yritykset, sijoittajat, oppijat, opettajat, pedagogiset asiantuntijat ja tutkijat. Hubiin voit tulla matalalla kynnyksellä työskentelemään ja testaamaan sovelluksia. Tapahtumissamme tapaat muita yhteisön jäseniä ja saat ideoita omaan työhösi oppisteknologian parissa.

Lue lisää
Man and woman talking at Helsinki Edcuation Hub

Yhteiskehittäminen

Tarjoamme Edtech-alan yrityksille mahdollisuuksia kehittää ratkaisujaan yhdessä muiden kanssa sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Testbed-toimintamme tarjoaa mahdollisuuden ratkaisujen testaamiseen paikallisilla markkinoilla ja uusien näkökulmien löytämisen nykyisten ja tulevien ratkaisujen kehittämiseksi. Työskentelemme myös yhdessä johtavien yliopistojen kanssa lisätäksemme tutkimustietoa oppimis- ja koulutusteknologiasta sekä oppimisen ja koulutuksen innovaatioista.

Lue lisää
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Kumppanimme

Artome