EdTech-kasvuyrittäjyyden edistäminen

Yksi päätavoitteistamme on edistää oppimisteknologian kasvuyrittäjyyttä ja uutta liiketoimintaa. Tarjoamme tavoitteellisen palvelupolun ideasta innovaatioon yrityksen eri vaiheisiin.

EdTech Vauhtipyörä

EdTech -kasvuyritykset luovat uutta kasvua ja palveluita kouluille ja organisaatiolle. EdTech vauhtipyörämme edistää dynaamisesti kasvuyritysten liiketoimintaa erityisesti tuotekehityksen ja tutkimuksen osalta. 

Helsinki Education Hubin palvelut

Tavoitteemme on edistää oppimisteknologian kasvuyrittäjyyttä ja uutta liiketoimintaa.  Tuemme tiimejä ja yrityksiä eri elämänkaaren vaiheissa ideasta innovaatioon.  

Esihautomo

Onko sinulla idea, joka kiinnostaisi oppimisteknologia-alan markkinoita? Esihautomossa autamme sinua edistämään ratkaisuasi kohti markkinoiden tarpeita.  

Esihautomossa kartoitetaan idean markkinapotentiaali, tiimin tilanne ja osaaminen. Ideaa voidaan myös muuttaa tai tarkentaa. Tavoitteena on kartoittaa potentiaalisimmat ideat, jotka vastaavat ajankohtaisiin haasteisiin oppimisessa. Seuraava askel on valmius hakea kaksi kertaa vuodessa järjestettävään hautomo-ohjelmaamme.

Mikäli tarvitset alkuvaiheen ohjausta ja esihautomon palveluita, ota yhteys Lead Advisor Mia-Stiina Heikkalaan, mia-stiina.heikkala@hel.fi.

EdTech Hautomo Helsinki

Jos sinulla on vähintään kahden hengen tiimi ja innovatiivinen bisnesidea, jolla on kansainvälistä potentiaalia, voit myös hakea EdTech Hautomo Helsinki  -ohjelmaan kehittämään ideaasi eteenpäin ammattilaisten avulla.  

Yhteiskehittäminen

Tarjoamme mahdollisuuden yhteiskehittää tuotekehitysvaiheessa olevaa ratkaisuasi yhdessä opettajien ja oppijoiden kanssa osana  Yhteiskehittämisen palveluitamme.  

Yhteiskehittämisen palvelussamme mahdollistamme innovatiivisten tuotteiden ja ratkaisujen kehittämisen ja kokeilemisen varhaiskasvatuksesta kolmannelle asteelle. Uusin Hubitunti-palvelumme kutsuu oppijat ja opettajat yhteiskehittämään ja oppimaan pois luokkahuoneista. Yritykset voivat osallistua myös nopeaan kokeiluun (Easy Access Co-Development (EAC) sekä ottaa osaa innovaatiohaasteisiin ja kokeiluhakuihin.  

Kiihdyttäminen

Tarjoamme yritysten kansainvälistä kasvua kokeneiden asiantuntijoiden sparrauksessa. Lisäksi yhdistämme yrityksiämme laajaan EdTech -verkostoomme ja erilaisiin kiihdyttämöihin Suomessa ja maailmalla.   

NewCo Accelerator -kiihdyttämö tarjoaa pääkaupunkiseudun startupeille kansainvälistä kasvua kokeneiden asiantuntijoiden sparrauksessa. Palvelu keskittyy erityisesti rahoitukseen, tiimin rakentamiseen ja kasvuun.  

Kysy lisää: Lead Advisor, Mia-Stiina Heikkala.

Tutkimuksen edistäminen

Tuemme ketteriä tapoja tunnistaa ja soveltaa olennaista ja erityyppistä tutkimusta tuotekehityksen tukena. 

Teemme aktiivista yhteistyötä johtavien yliopistojen ja korkeakoulujen kanssa. Tavoitteenamme on lisätä oppimis- ja koulutusteknologian tutkimusta ja innovaatiotoimintaa Suomessa ja kansainvälisesti. Teemme yhteistyötä muun muassa alan hankkeissa, opetus- ja tutkimustoiminnassa, pilotoinneissa, opinnäytetöissä, opiskelijaprojekteissa ja erilaisissa tapahtumissa.

Lisätietoja tutkimuksen edistämisestä ja potentiaalisista yhteistyön mahdollisuuksista saat tiimiltämme educationhub@hel.fi

Kansainvälistyminen

Autamme löytämään parhaat kanavat kansainvälisille markkinoille. Yhdistämme paikallisiin lähetystöihin, kansainvälisiin organisaatioihin ja järjestämme tapahtumia ajankohtaisista markkinoille menon teemoista. 

Mikäli etsit mahdollisuuksia etabloitua kansainvälisillä markkinoilla, olethan yhteydessä Lead Advisor Mia-Stiina Heikkalaan.