Yhteisö

Meillä Suomessa on aktiivinen oppimisteknologia-alan yhteisö ja paljon sovelluksia kehitteillä ja tarjolla oppimiseen eri kouluasteille. Hubin toiminnassa voit helposti tutustua toimijoihin ja mahdollisuuksiin. Voit tutustua tarjolla oleviin suomalaisiin oppimisteknologian ratkaisuihin ja yrityksiin täällä:

Yhteiskehittämis- ja työskentelytilat

Helsinki Education Hub tarjoaa uudenlaisen ja innovatiivisen monitoimiympäristön oppimisteknologia-alan uusien startupien, tutkijoiden, oppijoiden ja kehittämiseen osallistuvien opetusalan ammattilaisten käyttöön. Tiloissamme toimii EdTech-alan hautomo, ja alan toimijat ovat tervetulleita tapahtumiimme ja tiloihimme työskentelemään ja tapaamaan muita yhteisömme jäseniä matalalla kynnyksellä. Työskentelypisteet on tarkoitettu erityisesti alkuvaiheessa olevien oppimisteknologian sovelluksia kehittävien tiimien käyttöön. Oppimisteknologian tiimit ja yritykset voivat tulla hubin aukioloaikoina yhteistyötiloihin ilman erillistä ilmoitusta. Maksuttomat pöydät ja puhelinkopit ovat hubissa kullakin hetkellä työskentelevien tiimien vapaassa käytössä ja niitä ei voi varata etukäteen.

Mikäli haluat järjestää isomman tapahtuman tai tuoda laajemman ryhmän hubiin, tarkista saatavuus etukäteen. Voit varata halutessasi käyttöösi 50 hengen monitoimitilan tai järjestää oppimisteknologia-alan tapahtumia kanssamme. Laita tässä tapauksessa sähköpostia tiimillemme osoitteeseen educationhub@hel.fi niin katsotaan miten voimme auttaa.

Hubin tiloissa yhteisön jäseniä

Tutustu tiloihimme ja toimintaamme virtuaalisesti.

Showcase-tila testaukseen ja esittelyyn

Helsinki Education Hubissa on myös mahdollista toteuttaa kevyitä oppimis- ja koulutusteknologiaratkaisujen testauksia.  Lisäksi Hub toimii edtech-ratkaisujen showcase-tilana. Tilaan kootaan uusimpia sovelluksia teemoittain esittelyyn pitkin vuotta. Lisätietoja ja tiedustelut tiimillemme educationhub@hel.fi .