EdTech Hautomo Helsinki tuo oppimisteknologian valmistujaiset kansainväliselle areenalle

Language Clubhousen Becky Luoma opettamassa lapsia.
Language Clubhousen Becky Luoma opettamassa lapsia.

Kovaa myyntiä, mielenkiintoisia puheenvuoroja, alan ammattilaisia ja ripaus säihkettä. Tätä kaikkea on luvassa, kun kautta historian ensimmäinen EdTech Hautomo Helsingin ohjelma huipentuu maaliskuun viimeisenä päivänä järjestettävään päätöstilaisuuteen. Gaalatapahtumassa hautomon yhdeksän alkuvaiheen oppimisteknologia-alan tiimiä esittelevät hautomo-ohjelman aikana edistämiään ratkaisuja yleisölle.

Tapahtuman juontaa Oki Tåg, kokenut startup-vaikuttaja, joka on ehtinyt luoda uraa yrittäjänä, hautomo-ohjelmien pyörittäjänä sekä sijoittajana. Keynote-puhujana toimii Jesper Ryynänen, Global EdTech Startup Awards -voiton vieneen GraphoGamen perustaja sekä operatiivinen johtaja.

Gaalassa startupit pääsevät ensimmäistä kertaa pitchaamaan innovaationsa tarkoin valittujen sijoittajien, päättäjien sekä alan vaikuttajien edessä. Tapahtumaa seuraa virtuaalisesti myös kansainvälinen katsojakunta.

Tunnen kevättä ilmassa ja odotan innolla gaalaa! Se tulee olemaan mahtava mahdollisuus yrityksellemme ja toivomme saavamme arvokasta palautetta ja mielipiteitä sijoittajilta ja vaikuttajilta, pohjustaa Language Clubhousen perustaja, Becky Luoma.”

Luoma uskoo, että yritys on nyt valmis ottamaan seuraavan askeleen kohti isompia sijoituksia ja uusia markkinoita. Tätä on edesauttanut hautomo-ohjelman ohella muun muassa Helsinki Education Hubin järjestämät rahoitukseen ja pedagogiseen vaikuttavuuteen liittyvät tapahtumat.

Tähtäämme siihen, että ohjelman läpikäynnin jälkeen meillä on selvä strategia jatkoa varten. Tavoitteena on jatkaa yrityksen kasvua, visioi Luoma

EdTech Hautomo Helsinki Gaalaan osallistuvat tiimit:

EdTech Hautomo Helsinki on maksuton 18 viikon hautomo-ohjelma oppimisteknologian parhaille innovaatioille. Ohjelmassa osallistujien ideoista kasvatetaan kaupallistettavia, skaalautuvia ja kansainvälisiä liiketoimintakonsepteja yhdessä liiketoiminnan ja koulutusalan ammattilaisten kanssa. Hautomon haku on auki kaksi kertaa vuodessa. Lue lisää ohjelmasta ja tarkista seuraava hakuaika täältä.